co & kdy ?
Pro FURTFILM 2004 se nám stejně jako v minulém roce podařilo zajistit vskutku luxusní prostory. Využijeme pohostinnosti 1. Základní školy ve Zruči nad Sázavou která je nejen první, ale v této lokalitě také největší a nejnovější. Pro účastníky prvního ročníku si dovolím uvést že tato budova je poskytuje několikanásobně větší kapacity než Tismice (ale i v Tismicích bylo super).

Vybavení: 38 učeben, kuchyň, 2 venkovní hřiště, sprchy ... krom konvenční "FURTFILMové" promítárny je zde menší kinosál s promítacím plátnem a oponou - MULTIPLEX FURTCINEMAS !
Vzhledem k povaze budovy si nezapomeňte přezůvky !

Adresa:
Na Pohoří 575
Zruč nad Sázavou
285 22

Kontakty na organizátory - v případě bloudění volejte:
Jirka: 777 910 550
Pejk: 775 272 678
Eugen: 606 150 943

GPS souřadnice - přesná poloha:
ZŠ: 49° 44' 50,7''
ZD: 15° 05' 47,4''

Doprava je možná autem (k dispozici dostatečné parkovací kapacity), vlakem, nebo autobusem.
V rámci naší snahy ulehčit nemotorizovaným účastníkům dopravu na FURTFILM 2004, jsme stanovili funkci FURTFILM koordinátora dopravy. Můžete se na něj obracet s poptávkami po volných místech a řidiče naopak prosíme o informace o volných přepravních kapacitách.

>>>> Pro zájemce o cestu veřejnou dopravou jsme vytipovali několik vhodných spojů <<<<

Milí přátelé,
Do Zruče se tramvají nebo metrem nedostanete. V naprosté nouzi se dá jet dalekonosnější veřejnou dopravou a z širokého vějíře nabídek pro transport tam během pátečního se jen tři jeví jakžtakž použitelně.
Jeden autobus odjíždí z Roztyl v 17,00 a přímo do Zruče dorazí přesně o hodinu později, tedy v 18,00.
Chcete-li stihnout oficiální zahájení, nejpřiléhavější spoj pro to je kombinace autobusu, co odjíždí z Uhříněvsi v 19,06, dojede do Sázavy na autobusovou stanici ve 20,06, kde musíte během pár minut přeběhnout na zastávku Sázava-Černé Budy, kde přesně ve 20,14 staví vlak a do Zruče i s vámi uvnitř dorazí ve 21,23.
A pro zpozdilce je tu čistě vlakový spoj: Praha Hl. n. 21,22 >> 22,21 – Čerčany 22,24 >> Zruč nad Sázavou 23,50. Další spoje naleznete zde nebo na známé adrese www.idos.cz
Na začátku jsem psal: public transport v nouzi největší. To proto, že máme hafo přátel, kteří nezvládají jinou dopravu, než se zadkem na svém a volantem ve svých teplých. A poněvadž do auta se vejde mimo ně ještě pár jiných, vyplatí se z eko důvodů se jim do těch jejich povozů jaksepatří přidat. Sám se o to pokusím a rád vám pomohu k tomutéž. Mám přezdívku Pejk a stal jsem se koordinátorem pro cestu do Zruče. Dodejte echo o tom, kolik vás je a kdy by se vám hodil odjezd, já zalovím a dám vám vědět, kde máte sraz, kdo vám bude dělat řidiče a jaký kontakt na něj vede – pro sichr. Jednoduché. Mobil je 775 272 678 a e-mail: veselyvo@volny.cz
A co cesta zpátky? To se vyřeší na místě, bude tam dost varieta návštěvníků, odvoz dopadne dobře, nebojte. Celý svět se řine do lepších časů, tak coby letošní FurtFilm nemohl být toho věrnou ilustrací?
Konec, hodně štěstí na cestu tam vám přeje přípravný FFTeam. Na cestu zpátky taky, ale to vám zopakujeme ještě jednou na místě, stejně jako možnosti pro cestu do pražské matičky pořádně vyzjistíte až ve Zruči.

Fotogalerie budovy: furtfilm.lumturo.cz/fotogalerie
Oficiální stránky školy: sweb.cz/zszruc

  kde & kudy ?
  co s sebou ?
  peníze ?
  kontakty
   


 

  FURTFILM 2004
FURTFILM 2004
FURTFILM 2004
 
     
© LUMTURO