BEROUN     30. 3. - 1. 4.

10.jpg, 33 kB

co s sebou ?

Základní škola v Berouně poskytuje dostatečně luxusní prostory pro konání FFo7. Svůj komfort si přesto můžete soukromně zvýšit. Například pomocí standardní hygi výbavy, karimatky a spacáku. Doporučujeme pohodlnost zvýšit použitím papučí. Nadto rekreační sportovce upozorňujeme na přítomnost externích ping-pongových. A že by sklo? Co?

Objekt je zvlášť výhodně uzpůsoben konání akce FFo7. Jednoduše proto, že mimo tříd, jejichž přítomnost se dá z povahy budovy vyvodit, obsahuje prostor snadno konvertovatelný na společenskou, sportovní, zábavní, odpočinkovou, komunikační… centrálu. Především bude plnit úlohu přípravny pokrmů a nápojů – ke všeobecné dispozici budou minimálně tyto kuchyňské elektrospotřebiče: mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, sendwichovač, Dle nepotvrzených informací domorodců by se poblíž místa konání měla nacházet solidně vybavená prodejna. Otvírací doba je na místní poměry běžná.

Během akce FFo7 Bude zde možno zakoupit omezené množství krabicových pizz, případně dalších základních poživatin. Pro plnoleté účastníky bude zajištěn prodej kvalitního i póvlového lahvového piva, taktéž i vín. Po velmi pozitivních zkušenostech z loňska budou k dostání kvalitním sklem lahvované kvalitní nealko limonády. Hnusná, levná a nezdravá bublinková limonáda z PETu bude k dispozici zdarma v neodhadnutelném množství.

Autoři fotografií: Lukáš Tyl, Mája Mátlová a Martin Valoušek