BEROUN     30. 3. - 1. 4.



co & kdy ?

Přátelé!
Letos to bude FurtFilm2007. Čtvrtý ročník filmového podniku, který pro vás opět připravuje elitní organizační skupina oddílu LUMTURO.

Čeká vás především double nonstop filmová projekce. Dva promítací sály. Co sál, to technicky fabulózní audiovizuální vybavení prostředkující divácky mirakulózní program. 48 filmů dodá extraordinérní povahu 48 hodinám jinak průměrného dubnového víkendu.

Málo hustá taneční noc! Muzika doprovázená videoprojekcí. Nebo videoprojekce, ke které poběží hudební doprovod?

Šifrou pro akci, při které jedny smyslové vjemy předcházejí druhé, je FFo7

Popovým lízátkům rezervujeme kinosál Švadlenka. Nabídka pro ty, kdo nestihli některou z letošních palácových premiér. FFo7 dodá možnost chroupat pukavou kukuřici před plátnem třísněným obrazy správných hochů Pittů a dívek Swank.

Složitější filmová schémata umístíme do kinosálu FFo7. Dobře volený proud světla někdy lehce nechá zšednout, jindy dokonce obarví jinak bílé plátno. Atmosféra kafí a cigár zabere celou polovinu filmového programu FFo7.

Tančírna FFo7 se odehraje v přijatelnějším z kinosálů. To novější z klipů bude stíhat legendy, vše nabité energií decibelů a frekvencí. Spontaneita pohybu bude žádoucí, poněvadž pomůže naklepat ztuhlé kostrče a osezené zadnice.

Pouze jeden termín vyhovuje: Víkend 30. 3. - 1. 4. 2007. První ostrý záblesk si projektory s plátny vymění v 19:00. Slavnostní zahájení akce, uvítací proslovy, gratulace a vyjádření díky proběhne ve 22:00.

FFo7 je přístupný všem filmovým fanouškům z řad skautské i neskautské veřejnosti počínaje roverským věkem. Horní věková hranice není nijak omezena.

Budeme rádi když nám svou účast potvrdíte předem - furtfilm@lumturo.cz Uvedenou adresu je možné použít i k zaslání dotazů, připomínek a námětů.

Autoři fotografií: Lukáš Tyl, Mája Mátlová a Martin Valoušek