co s sebou ?

Základní škola ve Štěchovicích - obci zastíněné metropolí - poskytuje dostatečně luxusní prostory pro konání FFo5. Svůj komfort si přesto můžete soukromně zvýšit. Například pomocí standardní hygi výbavy, karimatky a spacáku, případně papučí. A že by sklo? Co?

Objekt je zvlášť výhodně uzpůsoben konání akce FFo5. Jednoduše proto, že mimo tříd, jejichž přítomnost se dá z povahy budovy vyvodit, je v budově kuchyňka se sporákem, konví, toastérem… Jídlo & pití si tedy účastníci akce zajistí sami dle svého uvážení. Dle nepotvrzených informací domorodců by se poblíž místa konání měla nacházet solidně vybavená prodejna. Otvírací doba není známá a proto doporučujeme přivézt si vše s sebou.

Během akce FFo5 Bude zde možno zakoupit omezené množství krabicových pizz, případně dalších základních poživatin. Pro plnoleté účastníky bude zajištěn prodej lahvového piva a vína (červené i bílé). Novinkou budou kvalitní sklem lahvované nealko limonády až z Černé Hory. Hnusná, levná a nezdravá bublinková limonáda z PETu a čaj budou k dispozici zdarma a to v neodhadnutelném množství.